Hjälpen till Prästgårdsliden - Bananlådor önskas

Det har även idag kommit in mycket. Vi skulle nu behöva bananlådor att packa om kläder och saker i så det ska bli lite lättare att hitta vad man söker. Jättebehov av bananlådor!  Kläder har vi nu svårt att ta emot mera. Dock letades efter mys/joggingbyxor för vuxen idag. Tacksamma för fikabröd alt. bröd pålägg att bjuda på för alla dem som kommer och lämnar o hämtar saker. Möbler har vi helt enkelt inte plats för i nuläget men vi vet att behovet är stort. Så kom gärna ned o sätt upp en lapp på vår anslagstavla om vad ni har att skänka. En del har fått nya lägenheter och behöver heminredning nu. Babysaker är också aktuellt, många barnfamiljer.

Jätte tack Alla ni som lämnat så mycket saker redan!
Det har hämtats massor av tacksamma från Prästgårdsliden. De är väldigt rörda över er allas fina omtanke och bidrag. De återkommer och letar vad de behöver och hämtar säkert mera vart efter de får nya boenden.
Detta betyder mycket för dem!

Tack också till er som hjälpt oss i lokalen!

Kommentarer
Postat av: Camilla - Återbruksboden

Angelika - Det låter jättebra!

Vi kommer ha extra öppet även nästa vecka. Alla dagar 10-19

2012-03-08 | 06:59:53
Postat av: Zandrutta

Måste bara säga att ni gör ett kanonfint jobb! Många är nog otroligt tacksamma för att ni finns och gör det ni gör! :) Har själv varit förbi er nu i veckan och det värmer i hjärtat att se hur mycket folk vill hjälpa andra!

2012-03-08 | 21:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback